Riihipolku Su 6.10.2024

10.9.2024

Riihilatu järjestää perinteisen Riihipolun (jo 53. kerta) sunnuntaina 6.10.2024, lähtöpaikkana on Suonummen maja (Kiista-Veikkojen maja), osoite Erkyläntie 399, lähdöt klo 9–11 omaan tahtiin. Paluu reiteiltä klo 15.00 mennessä, jonka jälkeen lähdemme etsimään, jos joku ilmoittautunut ei ole palannut. Riihipolun voi tänäkin vuonna taivaltaa kävellen esteettömästi kuntoradalla, patikoiden poluilla tai tehdä vaikka juoksulenkin tai polkulenkin.

Tarjolla on kolme erilaista merkittyä reittiä, joista 5 km reitti on esteetön ja sopii hyvin vaikkapa lapsiperheille ja heidän käyttämilleen rattaille. Tai vaikka kävely- tai juoksulenkiksi koirienkin kanssa.12 km ja 19 km reitit voit kulkea kävellen, patikoiden tai vaikkapa polkujuosten.

Vaikka lenkit ovat merkitty, saat halutessasi paperisen reittikartan tai voit ladata gpx-tiedot käyttämääsi karttasovellukseen ennen lähtöä.

Osallistumismaksu on sama kuin viime vuonna, aikuiset 7 €, perhelippu 10 €, yli 80-v ja alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Maksun voi suorittaa käteisellä tai Mobilpaylla ja kunniakirjankin kirjoitamme pyynnöstä veloituksetta.

Ilmainen mehutarjoilu on lähtöpisteessä sekä pidempien lenkkien varrella. Nuotiopaikalla voit paistaa makkaraa.

Lisäksi Kiista-Veikkojen kioski avoinna majalla Riihipolun yhteydessä, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa, myös makkaroita grillattavaksi.

Ohjattu pysäköinti Suonummen majan pihalla.